Halvor Sveistrup AS utfører alle typer rørleggertjenester. Vi gjennomfører større og mindre prosjekter, yter vedlikeholdstjenester og serviceoppdrag til næringslivet og privatpersoner på Romerike.

Vi er totalleverandør av og spesialist på komplette bad og våtrom, samt utskifting av varmeanlegg basert på vannbåren varme. Våre erfarne medarbeidere bidrar gjerne med råd og veiledning knyttet til modernisering, oppussing eller bygging av nye bad.

Vårt vareutvalg kjennetegnes ved gjennomgående høy kvalitet. Det er din garanti for et godt resultat, enten du skal skifte ut enkeltdeler eller pusse opp hele baderommet. Trenger du hjelper med installasjon av varmepumper, gulvvarme og vanlige utstyrsmontering, er vi din naturlige leverandør.

Det er ikke bare når rørene er tette eller vannlekkasjen er et faktum at du kan ha bruk for rørlegger.

Vet du egentlig alt en rørlegger kan tilby? Rørleggeren i dag er en fagmann med et bredt virksomhetsområde. Her er en sammenfatning av hva vi i Halvor Sveistrup AS kan tilby i dag, med linker til mer utfyllende informasjon om de forskjellige rørleggertjenestene:

  • Bygging og reparasjon av varmeanlegg i nybygg eller ved rehabiliteringav eldre bygg.
  • Oppussing og modernisering eller helrenovering av badet. Fra mindre utskiftninger av f. eks toalett eller dusjløsning, til helrenovering av baderom, vaskerom og andre våtrom.
  • Montering og service på varmepumper.
  • Nybygging og rehabilitering av sanitæranlegg.
  • Rørleggertjenester i forbindelse med nybygg eller modernisering av hus, hytter, industribygg og andre næringsbygg.
  • Vannrensing. Rørleggeren vil ta en vannprøve hos deg, og sende den til analyse. Resultatet vil vise om det er behov for en filterstasjon for å rense ditt drikkevann.

Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud
Kontakt oss på tlf. 63 85 40 20